ZorgThuis

Naast alle zorglocaties biedt Zorggroep Liante ook thuiszorg aan, onder de naam: ZorgThuis. De verschillende teams en medewerkers van ZorgThuis gaan bij cliënten thuis langs om zorg te bieden, de naam zegt het natuurlijk al.

Op die manier kunnen deze ouderen thuis in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Zo genieten ze van hun gezellige huis, tuin en bekenden in de buurt. ZorgThuis draagt hier graag aan bij door de zorg bij de mensen thuis te brengen. Want, hoewel vele mensen er niet aan toe willen geven, zelfstandig wonen wordt moeilijker naarmate je ouder wordt.

Onze visie en werkwijze

Ondersteuning om zo lang mogelijk, veilig, thuis te wonen: daar draait het bij ZorgThuis om. Dit sluit aan bij de algehele visie van Zorggroep Liante. Bij Zorggroep Liante draait namelijk alles om mensen: cliënten, medewerkers, vrijwilligers, omwonenden, mantelzorgers en familie. Zij staan in onze zorg en service centraal. We willen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen wonen, maar ook dat mensen verrast, verrijkt en verbonden worden. Zodat iedereen zich thuis voelt en leeft zoals hij of zij dat wil.

Werken in de zorg, werken bij Liante ZorgThuis

Als je op zoek bent naar een inspirerende, afwisselende baan in de thuiszorg zal jij je beslist thuis voelen bij ZorgThuis van Liante. We hebben regelmatig vacatures in de verschillende teams. Hier kun je alles uit je prachtige vak halen: voldoening, waardering én plezier! Werken bij ZorgThuis is per definitie samenwerken in een prettige omgeving waar we open staan voor elkaar.

 

Zorggroep Liante biedt ZorgThuis aan in verschillende regio’s: Gemeente OoststellingwerfGemeente SmallingerlandGemeente Weststellingwerf en Gemeente Opsterland. Binnen deze regio’s werken verschillende teams om optimale zorg te bieden bij de mensen thuis.

Wat biedt ZorgThuis haar cliënten?

Zo lang mogelijk veilig thuis blijven wonen met zorg van ZorgThuis en met de zekerheid van Zorggroep Liante, dat geeft onze cliënten een gerust gevoel. ZorgThuis wil het graag zo aangenaam mogelijk maken om thuis te blijven wonen. Zo is één van onze belangrijkste diensten verzorging en verpleging. Denk hierbij aan hulp bij het wassen en douchen, aankleden, steunkousen aan- en uittrekken, ondersteuning bij medicatie. Onder verpleging valt onder andere stomazorg, katheterzorg en wondzorg. Daarnaast nemen we natuurlijk ook huishoudelijke taken op ons wanneer dat gewenst is.

Komt een cliënt net uit het ziekenhuis en heeft deze (tijdelijk) zorg nodig, dan ondersteunt ZorgThuis van Liante hier graag bij. Ook bieden we een alarmering aan; heeft een cliënt met spoed hulp nodig? Dan kunnen ze met één druk op de knop in contact staan met de zorgcentrale. Zij zorgen ervoor dat jij of één van jouw wellicht toekomstige collega’s zo snel mogelijk de nodige hulp biedt.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze cliënten plezier kunnen hebben. Zoals een dag of dagdeel er tussen uit, gezellig een kopje koffie drinken of deelnemen aan activiteiten. Met mooi weer bijvoorbeeld samen een wandeling maken. Is een cliënt op vakantie, of heeft deze de wens om op vakantie te gaan? Dan bieden we ook vakantiezorg oftewel thuiszorg op locatie aan. Dan komen we gewoon langs op het vakantieadres, wel zo gemakkelijk. Kortom, werken bij ZorgThuis betekent niet dat je alleen maar bij de mensen thuis komt, maar ook buitenshuis iets kunt betekenen!

Vacatures ZorgThuis

Kom kennismaken

Bij Zorggroep Liante zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s. Staat de baan die jij zoekt momenteel niet op deze pagina? Of heb je nog geen diploma maar wil je je wel alvast oriënteren op een leuke startfunctie? Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier voor een verhelderende kennismaking en een kop koffie of thee. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Wil je meer weten over over ZorgThuis?