Lycklama Stins – Wolvega

In ons multifunctionele woonzorgcentrum Lycklama Stins bieden we onder andere huisvesting, verzorging, verpleging en welzijn. We proberen hier mensen te stimuleren en actief te houden in de zaken die ze zelf willen doen. Lycklama Stins ligt net als ons multifunctionele woonzorgcentrum Sickenga-Oord op loopafstand van het levendige centrum van Wolvega.

Wonen en werken in Lycklama Stins

Lycklama Stins is één van de zeven locaties van Zorggroep Liante en biedt naast een fijne plek om te wonen tal van diensten. Hebben ouderen bijvoorbeeld een tijdelijke zorgplek nodig? Dan zijn ze welkom bij Lycklama Stins. Deze behoefte kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer iemand na een verblijf in het ziekenhuis nog niet geheel in staat is om voor zichzelf te zorgen. Of wanneer zelfstandig wonen tijdelijk geen optie is. Ons brede dienstenpakket biedt niet alleen bewoners de nodige afwisseling, maar ook onze medewerkers. Of je hier nu verpleegkundige, verzorgende IG of vrijwilliger bent.

Onze visie en werkwijze

Bij Liante draait alles om mensen: cliënten, medewerkers, vrijwilligers, omwonenden, mantelzorgers en familie. Zij staan in onze zorg en service centraal. We willen een veilige omgeving bieden waar mensen verrast, verrijkt en verbonden worden. Waar iedereen zich thuis voelt en leeft zoals hij of zij dat wil. Een open houding naar onze omgeving speelt hierin een belangrijke rol.

Werken in de zorg, werken bij Liante in Lycklama Stins

Als je op zoek bent naar een inspirerende, afwisselende baan in de zorg zal jij je beslist thuis voelen op onze locatie Lycklama Stins. We hebben regelmatig vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden IG. Hier in Wolvega kun je alles uit je prachtige vak halen: voldoening, waardering én plezier! Werken in de zorg is bij Liante in Wolvega per definitie samenwerken in een prettige omgeving waar we open staan voor elkaar.

Werken in Wolvega

Wolvega is de hoofdplaats van de gemeente Weststellingwerf. Deze zuidelijkste gemeente van Friesland ligt mooi centraal tussen Drenthe, Overijssel en de Flevopolder en telt 26 dorpen waarvan Wolvega het grootste is. Wolvega heeft vele winkeltjes en restaurants én een wereldberoemde drafbaan. Als je van wandelen en fietsen houdt, zal je je hier niet snel vervelen: rondom Wolvega kun je kiezen uit vele mooie wandel- en fietsroutes.

Wat biedt Lycklama Stins onze bewoners?

Een levendige en inspirerende omgeving betekent dat er veel activiteiten georganiseerd worden. Niet alleen onze medewerkers nemen dit voor hun rekening, ook bewoners en omwonenden hebben volop ruimte om activiteiten op te zetten. Op deze manier is ook Lycklama Stins een Liante locatie waar elke dag wat te beleven is. Naast een fijne plek om te wonen bieden we vanuit Lycklama Stins dus tal van activiteiten, maar ook een maaltijdservice, tijdelijk verblijf en palliatieve zorg.

Vacatures

Kom kennismaken

Bij Zorggroep Liante zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s. Staat de baan die jij zoekt momenteel niet op deze pagina? Of heb je nog geen diploma maar wil je je wel alvast oriënteren op een leuke startfunctie? Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier voor een verhelderende kennismaking en een kop koffie of thee. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Wil je meer weten over Lycklama Stins?