Sinnehiem – Haulerwijk

Sinnehiem is een multifunctioneel woonzorgcentrum waar we onder meer huisvesting, verzorging, verpleging, welzijn en begeleiding bieden aan alleenstaanden en echtparen. Sinnehiem staat midden in de Haulerwijkse samenleving en wil een plaats zijn waar mensen – jong en oud – elkaar ontmoeten.

Wonen en werken in Sinnehiem

Ons woonzorgcentrum in Haulerwijk biedt een vertrouwd thuis aan alleenstaanden en echtparen. Het moderne pand is in 2012 opgeleverd en heeft in totaal 64 appartementen (van 45, 60 en 80m2). Ook zijn er 21 aanleunwoningen. In Sinnehiem kunnen bewoners gebruikmaken van uiteenlopende faciliteiten waaronder een restaurant, grand café, dagverzorging, fysiotherapie, een kapsalon én een buurtsuper. Dit maakt Sinnehiem tot een levendig centrum waar het prettig wonen én werken is.

Onze visie en werkwijze

Bij Liante draait alles om mensen: cliënten, medewerkers, vrijwilligers, omwonenden, mantelzorgers en familie. Zij staan in onze zorg en service centraal. We willen een veilige omgeving bieden waar mensen verrast, verrijkt en verbonden worden. Waar iedereen zich thuis voelt en leeft zoals hij of zij dat wil. Een open houding naar onze omgeving speelt hierin een belangrijke rol.

Werken in de zorg, werken bij Liante in Sinnehiem

Als je op zoek bent naar een inspirerende, afwisselende baan in de zorg zal jij je beslist thuis voelen op onze locatie Sinnehiem. We hebben regelmatig vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden IG. Hier kun je alles uit je prachtige vak halen: voldoening, waardering én plezier! Werken in de zorg is bij Liante in Haulerwijk per definitie samenwerken in een prettige omgeving waar we open staan voor elkaar.

Werken in Haulerwijk

Het mooie dorp Haulerwijk ligt in de Friese gemeente Ooststellingwerf, vlak bij de provinciegrenzen van zowel Drenthe als Groningen. Het is dan ook een prima uitvalsbasis voor een tripje naar Veenhuizen, Norg, het Fochtelooerveen, de stad Groningen en Assen. Nabij Haulerwijk ligt het Blauwe Bos waar je heerlijk kunt wandelen en waar kinderen kunnen spelen in een leuk speeltuintje. Het dorp heeft vele voorzieningen, tal van winkels en de omgeving leent zich erg goed voor afwisselende fietstochtjes.

Wat biedt Sinnehiem onze bewoners?

Naast een fijne plek om te wonen biedt Sinnehiem een breed pakket diensten. Zo zijn cliënten welkom voor een tijdelijke zorgplek. Bijvoorbeeld als ze na een verblijf in het ziekenhuis nog niet in staat zijn om voor zichzelf te zorgen. Of wanneer zelfstandig wonen eventjes niet meer mogelijk is. Ook dagverzorging is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Sinnehiem. Zo zijn cliënten één of meerdere dagdelen per week welkom om samen de dag door te brengen in een huiselijke omgeving.

Breed aanbod van diensten

Bewoners kunnen bovendien gebruikmaken van een veelvoud aan handige diensten. Zo kunnen ze met vragen terecht bij de receptie en kunnen ze elke dag rekenen op een in onze eigen keuken bereide verse warme maaltijd. Hiervan kunnen ze in hun eigen appartement genieten, maar ook in ons gezellige restaurant – zowel ’s middags als ’s avonds.

Ook kunnen bewoners gebruikmaken van de buurtsuper, de fysiotherapiepraktijk en een kapsalon. Dat dit rijke dienstenpakket ook voor medewerkers –  of je nu verpleegkundige, verzorgende IG óf vrijwilliger bent – de nodige afwisseling meebrengt, is helemaal mooi meegenomen.

Vacatures

Kom kennismaken

Bij Zorggroep Liante zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s. Staat de baan die jij zoekt momenteel niet op deze pagina? Of heb je nog geen diploma maar wil je je wel alvast oriënteren op een leuke startfunctie? Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier voor een verhelderende kennismaking en een kop koffie of thee. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Wil je meer weten over Sinnehiem?