Sickenga-Oord – Wolvega

Sickenga-Oord is ons multifunctioneel woonzorgcentrum waar we onder meer huisvesting, verzorging, verpleging, welzijn en begeleiding bieden voor alleenstaanden en echtparen. Sickenga-Oord ligt net als ons multifunctionele woonzorgcentrum Lycklama Stins op loopafstand van het levendige centrum van Wolvega.

Wonen en werken in Sickenga-Oord

Sickenga-Oord is één van de zeven locaties van Zorggroep Liante en biedt naast een fijne plek om te wonen tal van diensten. Hebben ouderen bijvoorbeeld een tijdelijke zorgplek nodig? Dan zijn ze welkom bij Sickenga-Oord. Deze behoefte kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer iemand na een verblijf in het ziekenhuis nog niet goed in staat is om voor zichzelf te zorgen. Of wanneer zelfstandig wonen tijdelijk geen optie is.

Ons dienstenpakket biedt niet alleen bewoners de nodige afwisseling, maar ook onze medewerkers. Of je hier nu verpleegkundige, verzorgende IG of vrijwilliger bent. Ook bijzonder: als een van onze bewoners gasten ontvangt die willen overnachten, dan is dat geen enkel probleem. Op de eerste etage van Sickenga-Oord hebben wij een logeerkamer beschikbaar, geschikt voor twee personen. En we serveren ook deze gasten graag een lekker ontbijtje.

Groepsverzorging

Cliënten die wegens hun ziektebeeld meer behoefte hebben aan een vaste dagstructuur, kunnen deelnemen aan groepsdagverzorging. We bieden hiervoor dagelijks verschillende activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan bewegingsactiviteiten, creatieve handvaardigheid, koffiedrinken, spelletjes en gezamenlijk koken en eten.

Onze visie en werkwijze

Bij Liante draait alles om mensen: cliënten, medewerkers, vrijwilligers, omwonenden, mantelzorgers en familie. Zij staan in onze zorg en service centraal. We willen een veilige omgeving bieden waar mensen verrast, verrijkt en verbonden worden. Waar iedereen zich thuis voelt en leeft zoals hij of zij dat wil. Een open houding naar onze omgeving speelt hierin een belangrijke rol.

Werken in de zorg, werken bij Liante in Sickenga-Oord

Als je op zoek bent naar een inspirerende, afwisselende baan in de zorg zal jij je beslist thuis voelen op onze locatie Sickenga-Oord. We hebben regelmatig vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden IG. Hier kun je alles uit je prachtige vak halen: voldoening, waardering én plezier! Werken in de zorg is bij Liante in Wolvega per definitie samenwerken in een prettige omgeving waar we open staan voor elkaar.

Wat biedt Sickenga-Oord onze bewoners?

Een levendige en inspirerende omgeving betekent dat er veel activiteiten georganiseerd worden. Niet alleen onze medewerkers nemen dit voor hun rekening, ook bewoners en omwonenden hebben volop ruimte om activiteiten op te zetten. Op deze manier is ook Sickenga-Oord een locatie waar elke dag wat te beleven is. Naast een fijne plek om te wonen bieden we vanuit Lycklama Stins dus tal van activiteiten, maar ook alarmering, een maaltijdservice, tijdelijk verblijf en palliatieve zorg.

Vacatures

Kom kennismaken

Bij Zorggroep Liante zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s. Staat de baan die jij zoekt momenteel niet op deze pagina? Of heb je nog geen diploma maar wil je je wel alvast oriënteren op een leuke startfunctie? Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier voor een verhelderende kennismaking en een kop koffie of thee. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Wil je meer weten over Sickenga-Oord?